Programma rondom afscheid fam. Veurink

Zoals we allemaal weten gaan onze Mark en Hanneke met hun kinderen ons verlaten voor een nieuwe taak in Zaandam.

De officiële laatste dag dat ze in ons midden zijn is zondag 15 juli.. Maar het afscheid gaan we “vieren” in de weken daarvoor, op 1 en 8 juli.

Mark en Hanneke hebben aangegeven dat ze als afscheidskado graag iets voor de stad Franeker wilden, om nog één keer met het evangelie van Christus naar de mensen toe te komen. Dat gaat gebeuren, als de Heer het wil, in de vorm van een optreden van de populaire zanger Matthijn Buwalda op 8 juli. Heel bijzonder is dat we hebben kunnen aansluiten bij het evenement “de Academische Dagen”. Dat betekent dat het optreden veel aandacht krijgt in de media, de Franeker Courant, de programmaboekjes van de Academische Dagen enzovoort. Een prachtige kans waar we erg dankbaar voor zijn.

Het afscheid van de gemeente zelf vindt plaats tijdens een afscheidsdienst op 1 juli om 9.30 uur. In die dienst vieren we met elkaar ook het Avondmaal.

Op 8 juli willen we dan met elkaar afscheid van Mark en Hanneke nemen tijdens een gezamenlijke maaltijd in De Voorhof van 17.00 tot 19.00 uur. Daarna gaan we met elkaar naar de Breedeplaats. Dit komt in de plaats van de middagdienst.

Dus nog even alles op een rij:

  • 1 juli ’s ochtends afscheidsdienst
  • 8 juli ’s middags geen dienst maar een gezamenlijke maaltijd van 17.00 – 19.00
  • 8 juli van 19.30 – 20.30 concert van Matthijn Buwalda