Kindermusical Mozes

Uitnodiging voor alle kinderen van 4-12 jaar

Onderwerp: Een musical met jou in de hoofdrol!

Op zondag 4 november organiseren de CGKV “de Voorhof”, de vrije Evangelische gemeente en de PKN de kindermusical Mozes.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk om een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zondag 4 november verzorgt theatergroep de Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in één dag een musical gaan instuderen!

De musical ‘Mozes’ en gaat over Mozes die wel een hele bijzondere en belangrijke opdracht krijgt. Een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder leiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag speel je samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling zijn natuurlijk je ouders / verzorgers of pakes en beppes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Mozes’.

De dag begint om 10.15 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 12.30 uur verwacht . De voorstelling van de musical begint om 16.00 uur en zal tot ca. 17.15 uur duren. Waar? In CBS de Toermalijn, P.J. Troelstrastraat 24 in Franeker.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag die je nooit zult vergeten, mail dan z.s.m. (en vóór 15 oktober) naar: mozesdemusical@gmail.com. Reageer snel want vol = vol!

Vermeld bij je opgave:

Naam / leeftijd / naam basisschool + in welke groep je zit / jongen-meisje / telefoonnummer en emailadres.

De Musical ‘Mozes’ wordt aangeboden vanuit de ontwikkelingsorganisatie Kerk in Aktie. Wanneer je meedoet willen we graag dat je ook meedoet aan een sponsoractie voor het project ‘ Kinderen in de Knel’. Zo wordt het voor jullie en hen allebei een feest!

Hartelijke groeten,

Ackelien van der Pol (PGF)     tel: 06-10720867
Hinke Pietersma (CGKV)        tel: 06-50648464
Dorette van Houten (VEG)     tel: 0517-390664

MOzes