Gemeenteweekend 28-30 juni 2019

Van het bestuur van jeugdvereniging ‘Het Fundament’

Om dichter bij elkaar te komen willen wij samen met jou een weekend weg. Daarom hebben wij speciaal voor jou op 28, 29 en 30 juni een weekend kamperen georganiseerd. Iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met de Voorhof gaat mee.

Vanaf vrijdag 14:00 ben je welkom op camping ‘de Potten’ in Sneek. Op het veld ‘het Randmeer 1’ kun je je tent, camper of caravan een plekje geven. Als je met de boot wil komen kan dat ook en leg je deze aan bij de steigerplekken 128 t/m 135. Mocht het zo zijn dat je het niet ziet zitten om te kamperen dan is er een mogelijkheid tot het huren van een huisje. Wil je hier gebruik van maken dan moet je dit zelf reserveren. Om 19:00 uur willen we op het veld beginnen met een opening, dus zorg er voor dat dan je bedje gespreid is. Na het welkom gaan we om 21:00 uur met alle jongeren van 15 t/m 25 jaar een avontuur aan.

Er wordt van iedereen verwacht dat eten en drinken zelf word meegebracht. Het is de bedoeling om dit samen in een kring op te eten. Zaterdagmiddag willen we graag met iedereen barbecueën, als er mensen zijn met allergieën of diëten dan horen wij dit graag op tijd.

Vrijdag  28 juni:
14:00 uur  Veld beschikbaar
19:00 uur  Welkom
21:00 uur  Jongerenavontuur

Zaterdag 29 juni:
12:00 uur  Lunch
17:00 uur  Bbq

Zondag 30 juni:
10:00 uur  Overdenking op de camping
12:00 uur  Lunch
16:00 uur  Afsluiten en vertrek

Verder is er geen planning en doen we een beroep op ieders sociale vaardigheden. We willen het weekend zondag om 16:00 uur samen afsluiten. Het weekend staat helemaal in teken van samen vermaken. Op de camping zijn diverse mogelijkheden om je te vermaken. Denk hierbij aan:

Zwemmen bij het strand
Volleybal
Minigolf
Waterskibaan
En diverse speelgelegenheden voor de aller kleinsten

De kosten zijn als volgt:

€0,00                                        Tent/caravan/camper + € 9,95 p.p.p.n.
€8,50                                       Boot tot 7 meter + € 1,25 p.p.p.n.
€12,00                                      Boot tot 15 meter + € 1,25 p.p.p.n.
€5,00                                        BBQ op zaterdag 29 Juni 17:00
De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting

De kosten voor de camping zijn voor ieders eigen rekening en verantwoordelijkheid welke bij aankomst betaald moet worden bij de receptie. De kosten voor de barbecue zijn € 5,00 p.p. en kunnen het zelfde weekend worden voldaan bij Fardau Brander.

Mochten er problemen zijn met het voldoen van de kosten dan kun je contact opnemen Peter Willem de Jong.

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Meld dit dan d.m.v. een mail te sturen naar jvhetfundament@devoorhof.nlof zet dit dan in een brief welke in het postvak van F. A. Brander kan worden gedaan. Je kan ook voor alleen de bbq, of 1 nacht aanmelden. Contact kan ook telefonisch op zijn het nummer uit de gemeentegids.

Vermeld hierin:

  • Waarvoor je je wilt aanmelden (BBQ en aantal nachten)
  • Met hoeveel personen je verwacht te komen
  • Of er ook iemand komt voor het Jongeren avontuur
  • Of u allergieën/dieeten hebt

Wilt u meer weten over de camping, klik dan hier voor meer informatie

 

Filipenzen 2:18   Wees dus ook vol vreugde, Samen met mij