Kinderen

Er zijn veel kinderen in De Voorhof: we zijn een jonge gemeente. Daar zijn we blij mee. Voor God zijn kinderen ook erg belangrijk. In de kerk horen ze er daarom helemaal bij. We willen graag dat de kinderen elkaar ook kennen en een fijne groep vormen, dat ze steeds meer van Jezus gaan houden en leren van de bijbel. Daarom organiseren we ook activiteiten voor kinderen.

Crèche

chrecheTijdens de morgendiensten is er een crèche voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. De kinderen kunnen spelen, eten en drinken terwijl papa en mama naar de kerkdienst kunnen. De crèche staat onder leiding van één volwassene met hulp van twee jongeren.

Kinderclub

dsc_0146Ook tijdens de kerkdiensten is er voor de kinderen van 4 tot 12 jaar een kinderclub. Aan het begin van de dienst gaan de kinderen naar boven voor hun eigen bijbelverhaal en een werkje. Na de preek komen zij weer in de kerkzaal en vertellen ze wat ze gedaan hebben. Vaak zingen we dan nog een kinderlied. We proberen zo veel mogelijk dat in de kerkdienst en op de kinderclub dezelfde thema’s of bijbelverhalen besproken worden.


[cro_parentlinks]